Να τον καλέσουν στο Survivor 2 περιμένει ο Πάτρικ Ογκουνσότο, ο οποίος έχει κάνει αίτηση στο παιχνίδι επιβίωσης.
Σε μια απολαυστική συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο επιθετικός δήλωσε πως αισθάνεται Κρητικός και μάλιστα είναι από τα... Ανώγεια και τον λένε... Γιώργη.
Στη συνέχεια, μίλησε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως ο κόσμος θα τον αναδείξει νικητή.
«Έκανα αίτηση για το Survivor 2! Έχω τον κωδικό μου και περιμένω ειδοποίηση, ίσως πάω για συνέντευξη!», είχε δηλώσει στον Arena Press, ενώ για τους λόγους που θα ήθελε να συμμετάσχει, είπε: «Είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι, το βλέπει πολύς κόσμος. Βλέπουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα, εκτός δουλειάς σου! Αν με πάρουν, θέλω να γίνω ο δεύτερος… Ντάνος, τον οποίο δεν τον θυμάμαι καθόλου ως ποδοσφαιριστή».
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».