ΑΕΚ: Ανανέωσε έως το 2021 ο Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Ανανέωσε έως το 2021 ο Γαλανόπουλος

Στην (αναμενόμενη) ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου ως το 2021 προχώρησε η ΑΕΚ. «Οι υποχρεώσεις μου πλέον είναι αυξημένες», η πρώτη δήλωση του νεαρού άσου

ΑΕΚ: Ανανέωσε έως το 2021 ο Γαλανόπουλος
Εχοντας αρπάξει την ευκαιρία που του δόθηκε, ο νεαρός χαφ δεν άργησε να κερδίσει την εκτίμηση όλων εντός -και εκτός- ΑΕΚ. Ετσι, η επέκταση του συμβολαίου του, με την ΠΑΕ να αναγνωρίζει έτσι όσα έχει δείξει ως τώρα και παράλληλα να του δείχνει με την σειρά της πόσο τον πιστεύει για το μέλλον, ήταν ουσιαστικά αναμενόμενη.
 
Η τυπική επιβεβαίωση για αυτό ήρθε την Τετάρτη, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου και την σχετική ανακοίνωση, αρχικά με μία φωτογραφία στα social media της ΠΑΕ. Στη συνέχεια ήρθε και η... κανονική ανακοίνωση, η οποία ανέφερε: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την αναπροσαρμογή και επέκταση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή Κώστα Γαλανόπουλου μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι γεννημένος στις 28 Δεκεμβρίου του 1997 και προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, στα οποία εντάχθηκε το 2011 σε ηλικία 13 ετών. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ στις 21 Αυγούστου του 2015».

Λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Αυτό που ζω εγώ είναι όνειρο για κάθε παιδί που προέρχεται από τις ακαδημίες ενός μεγάλου συλλόγου. Είμαι ευτυχισμένος και ενθουσιασμένος μετά από την εφετινή πρωτόγνωρη σεζόν, την οποία έζησα. Η ομάδα έδειξε ότι με εμπιστεύεται και γι' αυτό οι υποχρεώσεις μου από εδώ και πέρα είναι αυξημένες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης