Ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας η UEFA μετά την παραλίγο τραγωδία με την Ντόρτμουντ

Ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας η UEFA μετά την παραλίγο τραγωδία με την Ντόρτμουντ

O Tζόρτζιο Μαρτσέτι, διευθυντής αγώνων της UEFA, δήλωσε στο πρόγραμμα 4 του BBC ότι, η ασφάλεια είναι απόλυτη προτεραιότητα της UEFA κι ότι θα συνεργαστεί στενά με την αστυνομία όπου διεξάγονται αγώνες

Ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας η UEFA μετά την παραλίγο τραγωδία με την Ντόρτμουντ
Η UEFA ενισχύει τα μέτρα ασφαλείας, όπου χρειαστεί, σε όλη την Ευρώπη, λίγες ώρες μετά την βομβιστική επίθεση στο πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο ευρωπαϊκός οργανισμός επανεξετάζει τα μέτρα ασφαλείας σε όλους τους αγώνες που θα διεξαχθούν σήμερα και θα τα ενισχύσει παντού όπου είναι αναγκαίο.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα δήλωσε εκπρόσωπος της UEFA υπό καθεστώς ανωνυμίας , δεν έχει στην διάθεσή της συγκεκριμένα στοιχεία για επαπειλούμενη απειλή αλλά ζητά από τους οπαδούς να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Κλείσιμο
O Tζόρτζιο Μαρτσέτι, διευθυντής αγώνων της UEFA, δήλωσε στο πρόγραμμα 4 του BBC ότι, η ασφάλεια είναι απόλυτη προτεραιότητα της UEFA κι ότι θα συνεργαστεί στενά με την αστυνομία όπου διεξάγονται αγώνες.

Θα υπάρξουν πιθανότατα και νέες επιθέσεις ύστερα από την βομβιστική επίθεση εναντίον της Μπορούσια - Ντόρτμουντ, προειδοποιεί η Ομοσπονδιακή Εγκληματολογική Υπηρεσία της Γερμανίας, όπως αναφέρει η γερμανική "Τagesspiegel". 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης