Βίντεο: Η καταπληκτική αντίδραση των οπαδών της Ντόρτμουντ και της Μονακό αμέσως μετά την επίθεση

Βίντεο: Η καταπληκτική αντίδραση των οπαδών της Ντόρτμουντ και της Μονακό αμέσως μετά την επίθεση

Σχεδόν 80.000 οπαδοί, έσφιξαν τις γροθιές τους και με περίσσια ψυχική δύναμη άρχισαν να φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούσαν «Ντόρτμουντ, Ντόρτμουντ, Ντόρτμουντ», ώστε η φωνή τους να φτάσει μέχρι το σημείο που βρίσκονταν σοκαρισμένοι οι ποδοσφαιριστές

Βίντεο: Η καταπληκτική αντίδραση των οπαδών της Ντόρτμουντ και της Μονακό αμέσως μετά την επίθεση
Είναι γνωστό ότι οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ διεκδικούν άνετα το βραβείο πίστης και αγάπης στην ομάδα τους. όσα κατέγραψε ο φακός της ερασιτεχνικής κάμερας ωστόσο, μέσα από το γήπεδο, τη στιγμή που ανακοινώθηκε ότι το πούλμαν με τους παίκτες δέχθηκε επίθεση με βόμβες, ήταν πραγματικά ανεπανάληπτα.

Σχεδόν 80.000 οπαδοί της Μπορούσια, αλλά και της φιλοξενούμενης Μονακό, έσφιξαν τις γροθιές τους και με περίσσια ψυχική δύναμη άρχισαν να φωνάζουν όσο πιο δυνατά μπορούσαν «Ντόρτμουντ, Ντόρτμουντ, Ντόρτμουντ», ώστε η φωνή τους να φτάσει μέχρι το σημείο που βρίσκονταν σοκαρισμένοι οι ποδοσφαιριστές. Τόσο δυνατά, ώστε να ακουστούν μέχρι και στους επίδοξους εγκληματίες-τρομοκράτες (αν επιβεβαιωθεί ότι ήταν τρομοκρατικό χτύπημα).



Μία φωνή που κατέκλυσε την ατμόσφαιρα και μέσω των social media απλώθηκε σε όλον τον κόσμο, διατυμπανίζοντας ότι το ποδόσφαιρο, ο αθλητισμός, η ομάδα τους, οι παίκτες, οι ίδιοι, δεν μπορούν να νικηθούν από κανέναν εκρηκτικό μηχανισμό ή ενέργεια, από οπουδήποτε και αν προέρχεται, πολύ δε περισσότερο από άνανδρα ανθρωπάκια, όπως είναι αυτά που σπέρνουν τον θάνατο τοποθετώντας βόμβες με σκοπό να σκοτώσουν αθώους πολίτες, παιδιά, γυναίκες και στην προκειμένη περίπτωση αθλητές.
Κλείσιμο

Δείτε και ακούστε το βίντεο, σε μία στιγμή που θα μείνει στην ιστορία του αθλήματος...



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης