Ο Λεμονής ποντάρει πολλά στον Ανσαριφάρντ

Ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να δείξει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Καρίμ και παράλληλα θα ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα (που αφορούν τις κινήσεις του Ιρανού) από τον διεθνή επιθετικό της ομάδας του λιμανιού

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ αναμένεται να είναι παρών στην αυριανή (απογευματινή) προπόνηση του Ολυμπιακού στου Ρέντη και ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Τάκης Λεμονής περιμένει πως και πως την επιστροφή του Ιρανού. Λογικό κι απόλυτα φυσιολογικό, κρίνοντας κάποιος από το ότι ο Όσκαρ Καρντόσο δε δείχνει να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του, ούτε στα σημαντικά ματς στο φινάλε της σεζόν. 

Ο Λεμονής λοιπόν γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικός θα είναι ο ρόλος του Καρίμ Ανσαριφάρντ στα τελευταία ματς της σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και ο 57χρονος τεχνικός των πρωταθλητών, αναμένεται να μιλήσει με τον διεθνή φορ στο περιθώριο της προπόνησης της Πέμπτης. 

Ο νέος κόουτς του Ολυμπιακού θέλει να δείξει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Καρίμ και παράλληλα θα ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα (που αφορούν τις κινήσεις του Ιρανού) από τον διεθνή επιθετικό της ομάδας του λιμανιού. Είναι δεδομένο ότι ο Λεμονής θα θελήσει ' ανεβάσει την ψυχολογία του Ανσαριφάρντ, καθώς ο Ιρανός θα σηκώσει επί της ουσίας μόνος του τη φροντ λάιν των πειραιωτών μέχρι το τέλος της σεζόν. Είναι επίσης σίγουρο πως ο Ανσαριφάρντ θα είναι στη βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Πλατανιά, ακόμα και αν επέστρεφε στη χώρα μας το...Σάββατο το πρωί. 

Αυτό γιατί ο Καρντόσο δεν πείθει ούτε στις προπονήσεις με αποτέλεσμα ο Λεμονής να ξέρει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να στηριχθεί στην επιλογή του Παραγουανού για το βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά ίσως ο προπονητής του Ολυμπιακού να σκέφτονταν να ξεκουράσει τον Ιρανό, ο οποίος θα προέρχεται και από μεγάλο ταξίδι. Ο Λεμονής όμως δεν έχει αυτή την πολυτέλεια κι αυτό σημαίνει ότι ο Ανσαριφάρντ θα είναι στη κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού, ακόμα και αν αισθάνεται κουρασμένος. 

Όπως αναφέραμε όμως και χθες στο sport-fm.gr, για να μπορέσει ο Ανσαριφάρντ να δώσει λύσεις στο θέμα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός με το σκοράρισμα, θα πρέπει οι “ερυθρόλευκοι” να βρουν καλύτερη δημιουργία και πιο σωστή επιθετική ανάπτυξη. Αυτό είναι ένα θέμα πάνω στο οποίο δουλεύει ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” το τελευταίο διάστημα και περιμένει να δει σημαντική βελτίωση της ομάδας του στο παιχνίδι του Σαββάτου. 

Σε ότι αφορά την εντεκάδα με την οποία σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό ο Λεμονής, ο προπονητής των πρωταθλητών αναμένεται ν' ανοίξει τα “χαρτιά” του στην αυριανή προπόνηση των “ερυθρόλευκων” στου Ρέντη. Στην προπόνηση της Πέμπτης θα φανεί κι αν τελικά θα μπορέσει να παίξει το Σάββατο ο Μανουέλ Ντα Κόστα, καθώς ο Μαροκινός εξακολουθεί να έχει μικροενοχλήσεις.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr