Ο Μανιάς έσωσε την παρτίδα για τον Αστέρα Τρίπολης: 1-1 με τον Πας Γιάννινα

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζάιρο στο 27', για να δεχθούν την ισοφάριση στο 70'

Ο Αστέρας δεν κατάφερε να νικήσει στην Τρίπολη τον βαθμολογικά αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα (1-1), αλλά τουλάχιστον τσίμπησε έναν πολύτιμο βαθμό για την παραμονή, με τον Μανιά να ισοφαρίζει την παλιά του ομάδα! Ο «Άγιαξ» προηγήθηκε με Ζάιρο.  

Mvp: Κώτσιρας. Ο μικρός πέρασε ως αλλαγή στο 54' κι έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα του και ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ για το γκολ του Μανιά.
Αδύναμος κρίκος: Λίλα. Εχασε την μάχη στο κέντρο και δεν πρόλαβε και τον Μανιά στη φάση του γκολ παρά το γεγονός ότι δεν ήταν δική του ευθύνη ο φορ της Τρίπολης.
Στο ύψος του: Κόντε. Ηταν ορεξάτος το γκολ του ΠΑΣ ουσιαστικά είναι δικό του όμως έγινε αλλαγή στο 66' και δεν μπόρεσε να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα του.
Η γκάφα: Ευτυχώς για τον Πασχαλάκη δε του στοίχισε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μανιάς έκανε το σουτ η μπάλα πήρε φάλτσα με αποτέλεσμα να μην την υπολογίσει καλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ και να την χάσει από την αγκαλιά του. Ρέφαρε όμως γιατί μπλόκαρε την προσπάθεια του Μάσα που πήρε το ριμπάουντ
Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Ευαγγέλλου.
Το ταμείο του gazzetta.gr: Ο Αστέρας κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας και ν' αυξήσει την διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη στους 6 βαθμούς. Ο ΠΑΣ αν και αδιάφορος χτύπησε το ματς κι έβαλε πολύ δύσκολα στην ομάδα της Τρίπολης.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γκαϊντουτσικ (54' Κώτσιρας), Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Τσουκαλάς, Χαμντανί, Καλτσάς (38' Ιωαννίδης), Φαρίνια, Μάσα (78' Κυριακόπουλος), Μανιάς
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Μπέριος, Λίλα, Μπουκουβάλας (91' Καρανίκας), Γιάκος, Μιχαήλ, Ναδάλες (82' Κοροβέσης), Τζημόπουλος, Ακόστα, Ζαϊρο, Κόντε (66' Κοζορώνης)

Πηγή: www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr