Βίντεο: Η μεγάλη καρδιά του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου Χουάν Μάτα

Βίντεο: Η μεγάλη καρδιά του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου Χουάν Μάτα

Ο Ισπανός άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μια απλή μα τόσο ανθρώπινη κίνηση απέδειξε πόσο σπουδαίος άνθρωπος είναι

Βίντεο: Η μεγάλη καρδιά του σπουδαίου αθλητή και ανθρώπου Χουάν Μάτα
Ένα γκολ μπορεί να κάνει εκατομμύρια ανθρώπους χαρούμενους, κι άλλους τόσους να δυστυχήσουν.

Το «γκολ» που έβαλε όμως ο Χουάν Μάτα το περασμένο Σάββατο, έκανε όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου να υποκλιθεί στο μεγαλείο του Ισπανού ποδοσφαιριστή της Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Κλείσιμο
Τoν περασμένο Μάιο οι «Κόκκινοι» στην προσπάθεια που έκαναν για να προλάβουν το τρένο του Champions League πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Νόριτς χαρις σε ένα γκολ του Χουάν Μάτα.

Ο Ισπανός μετά το τέλος του αγώνα όχι απλά πήγε στην κερκίδα των οπαδών της Γιουνάιτεντ, αλλά βλέποντας ένα μικρό φίλο της ομάδας σε αναπηρικό καροτσάκι έτρεξε κοντά του τον αγκάλιασε και βγήκε μαζί του φωτογραφίες. Ήταν μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του 9χρονου Αλεξ Νίλντ ο οποίος είχε ταξιδέψει από το Μάντσεστερ με τον πατέρα του Τζον.



Το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή της Γιουνάιτεντ αποχωρούσε από το Ολντ Τράφορντ έχοντας ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον Κυριακάτικο αγώνα με την Στόουκ.

Ένας από τους τελευταίους παίκτες που δεν είχαν επιβιβαστεί στο λεωφορείο ήταν ο Χουάν Μάτα, ο οποίος ξαφνικά άλλαξε κατεύθυνση.

Μέσα από τον κόσμο είχε διακρίνει μια γνώριμη για τον ίδιο φιγούρα. Ήταν ο Τζόν κι ο Άλεξ Νίελντ που περίμεναν την αποχώρηση των παικτών για να τους χειροκροτήσουν.

Ο Μάτα έτρεξε κοντά τους, χαιρέτισε τον Τζόν, ρώτησε τον Άλεξ τι κάνει και του χάρισε μια αγκαλιά. Μια αγκαλιά που όπως παραδέχθηκε ο πατέρας του μικρού ήταν «το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να του κάνει κάποιος. Ένας ποδοσφαιριστής που τον ξέρουν όλοι, δεν πίστευα ότι θα θυμόταν το δικό μου όνομα ή του γιου μου κι όμως ήρθε και τον αγκάλιασε και τον έκανε τόσο ευτυχισμένο».

Και δεν έμεινε μόνο στην αγκαλιά, καθώς κανόνισε για να βρουν θέση στο «Όλντ Τράφορντ» προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα με την Στόουκ, ο οποίος όμως έληξε απρόσμενα 1-1.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης