«Πριγκηπική» σφαλιάρα στην Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ διέλυσε 3-1 τους πρωταθλητές που ακόμα δεν έχουν μάθει να ζουν χωρίς τον βασιλιά τους

Με τον Ζλάταν αυτό δεν θα επιτρεπόταν να συμβεί. Στα χρόνια της δικής του βασιλίας στη Γαλλία, η Μονακό είχε μετρήσει διαδοχικές ισοπαλίες υποδεχόμενη την Παρί. Τώρα όμως βρήκε την ευκαιρία και έστησε το γλέντι της. Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ αφού κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, καθάρισε με 3-1 την πρωταθλήτρια και ακολούθησε τις Λυών, Νις ως μόνες αήττητες στην κορυφή του Σαμπιονά.

Οι γηπεδούχοι ήταν ξεκάθαρα καλύτεροι, ενώ η Παρί έκανε συνέχεια λάθος πάσες. Ο Ζοάο Μουτίνιο με χαμηλό πλασέ από το ημικύκλιο άνοιξε το σκορ 13΄, ενώ η μεγάλη ζημιά έγινε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με τον Φαμπίνιο να ευστοχεί στο 10ο πέναλτι του με τη Μονακό και να την στέλνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Με κεφαλιά του Καβάνι (63') μείωσαν οι Παριζιάνοι και προσπάθησαν να πιέσουν. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Σιντιμπέ έκανε το γύρισμα και άθελα του Οριέ έβαλε αυτογκόλ, για να σφραγίσει την πρώτη ήττα στην εποχή Ουνάι Εμερι. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που η Παρί χάνει ματς τον Αύγουστο από τότε που την έχουν αναλάβει οι Αραβες.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr