Σύμφωνα με δημοσίευμα, στον Ολυμπιακό προτάθηκαν οι Μπαμπακάρ και Γκονζάλες
Δύο πολύ καλές έχουν στα χέρια τους οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίες αμφότερες προέρχονται από την ιταλική αγορά.
Ο Μπαμπακάρ της Φιορεντίνα είναι το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την ερυθρόλευκη επίθεση.
Ο παίκτης πωλείται από τους «βιόλα» κοντά στα 10.000.000 αλλά δεν υπάρχει ενδιαφερόμενος. Ετσι, δεν έχουν πρόβλημα να τον δώσουν δανεικό σε ομάδα επιπέδου Ολυμπιακού, που κάνει πρωταθλητισμό και έχει στόχο να διακριθεί στην Ευρώπη.
Από την άλλη, ο Γκονζάλες της Παλέρμο και της εθνικής Κόστα Ρίκα, είναι κι αυτός προς πώληση λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας της Σικελίας.
Το ποσό για την παραχώρησή του ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος έχει συμβόλαιο που φτάνει το 1.000.000 ευρώ.
Κλείσιμο
Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την εν λόγω περίπτωση οι Μπολόνια, Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας..
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.