Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο αεροπλάνο μαζί με 150 οπαδούς της Εθνικής Αγγλίας

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο αεροπλάνο μαζί με 150 οπαδούς της Εθνικής Αγγλίας

Ο δεύτερος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ, παρακολούθησε χθες τον αγώνα της Εθνικής Αγγλίας με την Σλοβακία και την προσπάθεια πρόκρισης της χώρας του στους «16» του EURO 2016 - Επέστρεψε απογοητευμένος και από τη στενοχώρια του δεν έφαγε ούτε... φιστίκια

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ στο αεροπλάνο μαζί με 150 οπαδούς της Εθνικής Αγγλίας
Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Ουίλιαμ, έχει σήμερα τα γενέθλια του καθώς γίνεται 34 ετών, όμως η Εθνική Αγγλίας δεν έκανε δώρο στον πρίγκιπα αυτό που εκείνος επιθυμούσε περισσότερο, μια νίκη εναντίον της Σλοβακίας για την πρόκριση στους 16 του Euro 2016.

Ο πρίγκιπας, που έχει δηλώσει οπαδός της Άστον Βίλα, ταξίδεψε στο Σεντ Ετιέν και παρακολούθησε χθες από τις εξέδρες των επισήμων στο γήπεδο «Ζοφρουά Γκισάρ» τον αγώνα μεταξύ της Εθνικής Αγγλίας με την Σλοβακία.



Κλείσιμο
Όμως, το αποτέλεσμα της ισοπαλίας φαίνεται ότι απογοήτευσε τον πρίγκιπα, που είναι επίσης και πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην χώρα του και οι φωτογραφίες του Ουίλιαμ κατά την διάρκεια του αγώνα αποτυπώνουν την ένταση και την αγωνία για το αποτέλεσμα στο πρόσωπό του.

Σήμερα το πρωί ο Ουίλιαμ φανερά απογοητευμένος, αλλά και κουρασμένος, πήρε τον δρόμο της επιστροφής σαν κοινός θνητός με πτήση της British Airways από την Λυών στο αεροδρόμιο του Χίθροου.



Στην πτήση επέβαιναν 150 Βρετανοί φίλαθλοι και οπαδοί της Εθνικής Αγγλίας και ένας από αυτούς, που αποκάλυψε μόνο το μικρό του όνομα, James, δήλωσε στην Daily Mail ότι ο Ουίλιαμ κάθισε μπροστά του και κανείς δεν θα τον έπαιρνε χαμπάρι, αν δεν εμφανιζόντουσαν και οι άντρες της προσωπικής του φρουράς.

Σύμφωνα με τον Βρετανό φίλαθλο ο Ουίλιαμ, φανερά κουρασμένος, έγειρε για να κοιμηθεί στο κάθισμά του και αρνήθηκε να φάει ή να πιει οτιδήποτε, ακόμα και τα φιστίκια που του προσέφεραν οι αεροσυνοδοί.



Ο Βρετανός πρίγκιπας αναμένεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του μέσα στην ημέρα ιδιωτικά μαζί με την σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον, τον γιο του πρίγκιπα Γεώργιο που είναι σχεδόν τριών ετών και την ενός έτους κόρη του, την χαριτωμένη πριγκίπισσα Σάρλοτ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης