Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0 (τελικό)

Ο Σεμπάστιαν Λέτο ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους στο 78'

Αποδεκατισμένος και με σύνθεση ανάγκης υποδέχεται ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Λεωφόρου (18:15, Novasports 3), στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ, με στόχο να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του έχουν απομείνει για την πρωτιά.

Παρακολουθήστε ζωντανά την αναμέτρηση από το gazzetta.gr
εδώ

Η προ τριημέρου ήττα από την ΑΕΚ ήταν σκληρή για τους «πράσινους», οι οποίοι καλούνται να πάρουν το τρίποντο κι από εκεί και πέρα να περιμένουν την εξέλιξη στο ντέρμπι των Δικεφάλων (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ), που θα ακολουθήσει στο ΟΑΚΑ.

Αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν νικήσουν, τότε οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν μια τελευταία ζαριά στην Τούμπα, καθώς με διπλό θα μπορέσουν να «κλέψουν» την πρωτιά, ανεξαρτήτως του τι θα κάνει η ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη.

Αν η ΑΕΚ, ωστόσο, νικήσει απόψε, τότε ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί συνδυασμό αποτελεσμάτων και η πρώτη θέση θα μοιάζει με θαύμα. Στο αγωνιστικό σκέλος, χωρίς τους τιμωρημένους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες, Ταυλαρίδη, Λουντ και τους «λαβωμένους» Τελάντερ, Λαγό, Πράνιτς, ο Αντρέα Στραματσόνι προετοιμάζει ενδεκάδα με 4-4-2 στην ευθεία με: τους Κουτρουμπή, Μολέδο, Μέστο, Νάνο στα μετόπισθεν, τους Ζέκα, Αμπεΐντ στον άξονα, τους Μπουμάλ και Εβανζελίστα (ή Παναγιώτη Βλαχοδήμο) στα άκρα και τους Πέτριτς, Κλωναρίδη στην επίθεση...

Από την άλλη, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πλέι οφ, και με την υπόθεση Μπακασέτα να 'χει ρίξει βαριά τη σκιά της πάνω από τη Νέα Σμύρνη, το αποψινό παιχνίδι στη Λεωφόρο έχει φτάσει να αποτελεί ένα ακόμη... μαρτύριο για τον Πανιώνιο.

Με το βλέμμα στραμμένο στις εξελίξεις που θα τρέξουν από την 1η Ιουνίου στο θέμα του φακέλου και της καταγγελίας που έχει κάνει ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν και την προετοιμασία που πρέπει να αρχίσει μέσα στον ερχόμενο μήνα, προκειμένου να είναι έτοιμος για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του είναι φυσιολογικό να βλέπουν το ματς ως μια τυπική διαδικασία...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr