Δείτε με το ΘΕΜΑ τον μεγάλο τελικό Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη

Δείτε με το ΘΕΜΑ τον μεγάλο τελικό Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη

Δωρεάν και με την έκδοση των 2 ευρώ - Δείτε live ώρα 22:30 από το Nova Sports 1 HD τον τελικό του ισπανικού κυπέλλου 

Δείτε με το ΘΕΜΑ τον μεγάλο τελικό Μπαρτσελόνα-Σεβίλλη
Τον μεγάλο τελικό του ισπανικού κυπέλλου Κόπα ντελ Ρέι ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα και την Σεβίλλη που την προηγούμενη Τετάρτη κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Europa League που πραγματοποιείται στις 22:30 απόψε μπορείτε να παρακολουθήσετε αγοράζοντας το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί και στην έκδοση των 2 ευρώ.

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη του αγώνα
ΕΔΩ.

Στο Βιθέντε Καλντερόν, το γήπεδο όπου πριν από ένα μήνα γνώρισε τον αποκλεισμό στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπαρτσελόνα θέλει να κλείσει τη χρονιά με την κατάκτηση του νταμπλ, την ίδια ώρα που η Σεβίλλη μετά τον ευρωπαϊκό θρίαμβο της περασμένης Τετάρτης (3-1 την Λίβερπουλ στον τελικό του Europa League) θέλει να κατακτήσει κι έναν εγχώριο τίτλο.

Για την Μπαρτσελόνα αυτή είναι η 38η συμμετοχή της σε τελικό του Κυπέλλου, για την Σεβίλλη η 8η, αλλά είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Καταλωνίας και αυτή της Ανδαλουσίας συγκροτούν το ζευγάρι των φιναλίστ.

Κλείσιμο
Τα προηγούμενα χρόνια έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 22 φορές σε άλλες φάσεις του θεσμού με την Μπαρτσελόνα να έχει το πάνω χέρι (15 νίκες, 4 ήττες, 3 ισοπαλίες), όπως και στην γενικότερη προϊστορία των δύο ομάδων καθώς σε 144 αγώνες πρωταθλήματος η Μπάρτσα έχει 77 νίκες η Σεβίλλη 36 ενώ 31 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο Λουίς Ενρίκε έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του αφού οι Μπράβο και Ραμίρες ξεπέρασαν τα προβλήματα τους, ενώ κι οι οπαδοί της Μπάρτσα στις κερκίδες θα έχουν μαζί τους τις ‘Esteladas’ τις σημαίες της Καταλονίας, τις οποίες είχε απαγορεύσει αρχικά η εισαγγελία της Μαδρίτης, αλλά η έφεση που ασκήθηκε άλλαξε την απόφαση.

Η Σεβίλλη έχει προβλήματα (Ρέγιες, Κρον Ντέλι), έχει την κόπωση από τον τελικό του Europa League, αλλά και εξαιρετική ψυχολογία από την Ευρωπαϊκή επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι η Μπαρτσελόνα μοιάζει (και είναι) το ακλόνητο φαβορί.

Για να μην χάσετε τον μεγάλο τελικό του ισπανικού Κόπα ντελ Ρέι πάρτε το ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί και στην έκδοση των 2 ευρώ.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης