Ξανά Καρίγιο και Βίτορ για Ολυμπιακό

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο επιστρέφει και μάλιστα, δυναμικά, στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, με τη Μονακό να θέλει να τον παραχωρήσει δανεικό - Σερβικά media μεταδίδουν πως υπάρχει (ξανά) ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον Βίτορ

Το όνομα του Γκουίντο Καρίγιο κυριάρχησε πέρυσι (τέτοιο καιρό) στο ρεπορτάζ των «ερυθρόλευκων», αλλά, τελικά, ο Αργεντινός φορ, που τότε αγωνιζόταν στην Εστουντιάντες, είχε πάρει μεταγραφή στη Μονακό. Φαίνεται, όμως, με βάση τις πληροφορίες από το Πριγκιπάτο, ότι ο 25χρονος σέντερ φορ «επιστρέφει» και μάλιστα δυναμικά στα μεταγραφικά δρώμενα των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Μονακό συζητά το ενδεχόμενο παραχώρησης του Λατινοαμερικανού στράικερ και μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη είναι και ο Ολυμπιακός. Ο Καρίγιο έχει 22 συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει δύο γκολ και σίγουρα οι Μονεγάσκοι περίμεναν περισσότερα από τον υψηλόσωμο φορ, για την απόκτηση του οποίου είχαν δαπανήσει περίπου 9 εκατ. ευρώ. 

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι η ομάδα του Πριγκιπάτου θέλει να παραχωρήσει τον παίκτη με τη μορφή δανεισμού και εδώ «εμφανίζεται» ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση της Μονακό και αυτό παίζει ρόλο στο ενδεχόμενο υλοποίησης της συγκεκριμένης μεταγραφής. Κανείς δεν μπορεί να πει αυτήν τη στιγμή ότι ο Καρίγιο θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Είναι απλά μια σκέψη που υπάρχει και αν οι δύο ομάδες προχωρήσουν, τότε είναι πιθανό το ενδεχόμενο να «μετακομίσει» ο Αργεντινός φορ στον Πειραιά. 

Και Βίτορ ξανά
Το όνομα του Πορτογάλου στόπερ ακούγεται από πέρυσι για τους Πειραιώτες. Δεν είναι δηλαδή κάτι... νέο. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα ακούγεται ξανά έντονα.

Σερβικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται ξανά για την περίπτωσή του. «Ο στόπερ του ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη επιθυμία του Ερυθρού Αστέρα. Ήδη έγινε ταξίδι για αυτόν στη Θεσσαλονίκη, αλλά το πρόβλημα είναι πως ο παίκτης κοστίζει ακριβά (240.000 ευρώ ετησίως). Επίσης λέγεται ότι για τον Βίτορ ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, κάτι που μειώνει δραστικά τις πιθανότητες του Ερυθρού Αστέρα», γράφουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει τονίσει πρόσφατα στην Α Bola πως τον πρώτο λόγο θα τον έχει ο ΠΑΟΚ, έχοντας αφήσει όμως τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του. Εκτός από τον Ερυθρό Αστέρα υπάρχει για εκείνον ενδιαφέρον και από την Ρωσία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr