Βίντεο: Δείτε σε πέντε δευτερόλεπτα γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τρελάνει το ΝΒΑ!

Βίντεο: Δείτε σε πέντε δευτερόλεπτα γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τρελάνει το ΝΒΑ!

Ο «πλέι μέικερ του 2020» θα ξεκινήσει στη νέα σεζόν από τη θέση 1, δίνοντας άλλη διάσταση στην οργάνωση του παιχνιδιού

Βίντεο: Δείτε σε πέντε δευτερόλεπτα γιατί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει τρελάνει το ΝΒΑ!
Οι Μιλγουόκι Μπακς το αποφάσισαν και ο μαγικός κόσμος του ΝΒΑ αισθάνεται δέος και τρόμο! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα ξεκινήσει στη νέα σεζόν από τη θέση 1, δίνοντας άλλη διάσταση στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Με τον Γιάννη στη θέση του άσου, η επίθεση των Μπακς είναι η τρίτη καλύτερη στο ΝΒΑ (!) και ο Τζέισον Κιντ χαμογελάει. "Η μπάλα κινείται, ο ρυθμός μας είναι καλύτερος, όλα τα στατιστικά έχουν βελτιωθεί. Οι ικανότητες του Γιάννη είναι το κάτι άλλο. Εχει την άνεση να βάλει τη μπάλα στο παρκέ, δουλεύει σκληρά στο jump shot, ποστάρει, πασάρει και καταλαβαίνει τι πρέπει να περάσει, ξέρει ότι δεν θα γίνουν όλα από τη μια στιγμή στην άλλη" εξήγησε ο head coach της ομάδας του Μιλγουόκι.
 
Το περίφημο «Euro Step» του Έλληνα διεθνή έχει τρελάνει τους πάντες. Η ταχύτητα με την οποία διασχίζει το παρκέ, τα τεράστια βήματά του και το εκπληκτικό του τελείωμα, ανάγουν τον Giannis στον απόλυτο πλέι μέικερ του 2020.

Κλείσιμο
Στο βίντεο που ακολουθεί, στο οποίο οι Αμερικανοί έβαλαν τον εύστοχο τίτλο «Γιατί είναι unfair να παίζει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πλέι μέικερ», θα δείτε το εξωγήινο ταλέντο αυτού του αθλητή.

Στο παιχνίδι της regular season με την Οκλαχόμα, ο Γιάννης παίρνει το ριμπάουντ στην άμυνα και μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα διανύει όλο το γήπεδο με 11 βήματα, αποφεύγει όλους τους αμυντικούς και καρφώνει με το ένα χέρι, πατώντας λίγο μετά τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε γιατί ο προπονητής του Μιλγουόκι βλέπει στο πρόσωπο του Greek Freak το νέο... Μάτζικ Τζόνσον.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης