Οι σκέψεις του Σίλβα για Ατρόμητο και Άντερλεχτ

Σε αναγκαστικές αλλαγές στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού θα προχωρήσει ο Σίλβα στο αυριανό ματς με τον Ατρόμητο. Ντα Κόστα & Βούρος οι πρώτες επιλογές του Πορτογάλου, σκέψεις και για Μιλιβόγεβιτς

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα πριν από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ και το γεγονός πως ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τιμωρημένος για τον αγώνα με τον Ατρόμητο δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στον Μάρκο Σίλβα όσον αφορά τις επιλογές του στο κέντρο της άμυνας. 

Όλα δείχνουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να τοποθετήσει τους Μανουέλ Ντα Κόστα και Πραξιτέλη Βούρο μπροστά από τον Ρομπέρτο. 

Το καλό για τον Πορτογάλο είναι πως ο Μποτία θα είναι ξεκούραστος για τη ρεβάντς με τους Βέλγους την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ την ίδια ώρα ο Σιόβας κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος, αφού οι εκτιμήσεις των γιατρών αναφέρουν πως δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. 

Εν όψει του αγώνα με τους «μοβ» ο Σίλβα φαίνεται πως επεξεργάζεται και ένα ακόμη πλάνο, που θέλει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς να παίζει εκείνος ως στόπερ, κάνοντας περισσότερο δημιουργική την ομάδα. 

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr