LIVE: Hρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα (1-0 α' ημίχρονο)

Και οι δύο ομάδες θέλουν διακαώς το θετικό αποτέλεσμα

Με μια επιστροφή και δύο απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στο εκτός έδρας ματς της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Ηρακλή.

Ο Γιάννης Πετράκης μπορεί να υπολογίζει στον Άντι Λίλα, που επέστρεψε απ’ τον τραυματισμό του, όμως όχι και στους Τσουκαλά και Στρούνα.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο, με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται, ενώ ο Άντραζ Στρούνα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς.

Η αποστολή που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης αποτελείται από τους: Περιστερίδη, Πασχαλάκη, Τζημόπουλο, Μιχαήλ, Λίλα, Καρανίκα, Φόνσι, Κοζορώνη, Γαρουφαλιά, Νικολιά, Ακόστα, Μανιά, Ίλιτς, Φερφελή, Ηλιάδη, Σκόνδρα, Μπέριο, Γιάκο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε να παρατάξει την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 και τους: Περνίς - Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Σαραμαντάς - Ιντζόγλου, Κυριακίδης - Τσιλιανίδης, Λεοζίνιο, Πασάς - Βέλλιος.

Στην... αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε να παρατάξει τον ΠΑΣ με διάταξη 4-4-2 και τους: Περιστερίδης - Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Ναδάλες - Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς - Λίλα, Ακόστα - Φερφελής, Ίλιτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr