Βίντεο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρηγορεί μικρό θαυμαστή του

Βίντεο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρηγορεί μικρό θαυμαστή του

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε στο αεροδρόμιο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του, μετά τον αγώνα με την Εϊμπάρ - Θαυμαστές του τον περίμεναν για ένα αυτόγραφο, ανάμεσα σε αυτούς και ένα νεαρό αγόρι, που, όπως φαίνεται, δεν πίστευε στα μάτια του, ότι στέκεται δίπλα στον διεθνή άσο

Βίντεο: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρηγορεί μικρό θαυμαστή του
Μετά τον χθεσινό αγώνα με την Εϊμπάρ οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο του Μπιλμπάο για να επιστρέψουν στην ισπανική πρωτεύουσα. Μια ομάδα θαυμαστών του Κριστιάνο Ρονάλντο περίμενε τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή για ένα αυτόγραφο ή για να βγάλουν μαζί του μια φωτογραφία.

Ένα μικρό αγόρι όμως, όπως φαίνεται, δεν μπόρεσε να κρατήσει την συγκίνησή του στην θέα του ινδάλματός του και ξέσπασε σε λυγμούς. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής έδειξε την ανθρώπινη πλευρά του, όταν αγκάλιασε τον νεαρό θαυμαστή του σε μια προσπάθεια να τον παρηγορήσει.

Κλείσιμο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε ένα αυτόγραφο με την φωτογραφία του στον θαυμαστή του και ένα μπλουζάκι της ομάδας και του τα έδωσε, ενώ ο μικρός συνέχιζε να κλαίει, μάλλον από την χαρά του και τον ενθουσιασμό του που βρέθηκε τόσο κοντά με τον ήρωά του!

Η συγκινητική συνάντηση του Ρονάλντο με μικρό θαυμαστή

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης