Κωνσταντόπουλος: «Κλειδί για την Άρσεναλ ο Γουόλκοτ»

Κωνσταντόπουλος: «Κλειδί για την Άρσεναλ ο Γουόλκοτ»

Τα «φώτα» του για την Άρσεναλ, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός απόψε, έδωσε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος μέσω του ΣΠΟΡ FM 94.6 που την έχει δει αρκετά φέτος, καθώς αγωνίζεται στο Νησί

Κωνσταντόπουλος: «Κλειδί για την Άρσεναλ ο Γουόλκοτ»
Η Άρσεναλ με τη ματιά του Ντίμι Κωνσταντόπουλου. Ο πολύπειρος πορτιέρο ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και πιθανόν ακόμη πιο καλά την Άρσεναλ, καθώς αγωνίζεται στην Αγγλία (στην δεύτερη κατηγορία) για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο. 

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και της Κέρκυρας σχολίασε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 τους «κανονιέρηδες» και αναφέρθηκε στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται η αποψινή αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στο Champions League. 

«Τους έχει βγει σε καλό η χρησιμοποίηση του Γουόλκοτ στην κορυφή, είναι κλειδί για αυτούς», τόνισε. Παράλληλα, μίλησε και για την επιλογή του να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν λίγα χρόνια, αλλά και για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στην Εθνική (πλέον). 

Κλείσιμο
Αναλυτικά μίλησε για: 

-το αποψινό ματς: «Θα είναι μεγάλη βραδιά και κυρίως για τον Ολυμπιακό, γι’ αυτόν θα είναι μεγαλύτερη. Έχουν βρει κάποιοι παίκτες τη φόρμα τους, όπως ο Γουόλκοτ. Θα είναι μεγάλο παιχνίδι. Νομίζω ότι το κλειδί γι’ αυτούς είναι ότι παίζει μπροστά ο Γουόλκοτ. Τους έχει βγει αυτό, η συγκεκριμένη αλλαγή. Δέχονται γκολ, αλλά αυτήν την περίοδο βάζουν και αρκετά γκολ». 

-το αν είναι ο Γουόλκοτ πιο επικίνδυνος από τον Ζιρού: «Οι αντίπαλοι τερματοφύλακες και οι αντίπαλοι αμυντικοί θα προτιμούν κάποιον σαν τον Ζιρού. Τεχνικά είναι καλός, αλλά είναι πιο εύκολο να τον χειριστούν οι αμυντικοί. Ο Γουόλκοτ μπορεί να φύγει από τους αμυντικούς και να βγει τετ-α-τετ. Είναι πέρα από τον τρόπον που παίζουν συνήθως, αλλάζοντας πολλές μπάλες. Ωστόσο, τους έχει βγει αυτή η αλλαγή». 


Διαβάστε περισσότερα στο www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης