Έφτασε ήδη τα 10.000 διαρκείας ο Ολυμπιακός!

Τη Δευτέρα μόνο, πουλήθηκαν 1.000 εισιτήρια, ενώ η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό ότι θ' απορροφήσει και την αύξηση του ΦΠΑ

Τι κι αν αυξήθηκε ο ΦΠΑ, μετά το πρόσφατο φορολογικό τσουνάμι της κυβέρνησης; Τι κι αν η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας μετρά μόλις δυο εβδομάδες; Αυτό δεν πτόησε τους φίλους της ομάδας, που μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να εξαφανίσουν 10.000 κάρτες διαρκείας, έχοντας ήδη κλείσει το 1/3 του «Καραϊσκάκης». Ναι οι τιμές είναι πολύ φθηνές, και είναι ευκαιρία με 180 ευρώ να έχεις μια καλή θέση στο γήπεδο αλλά και η ανταπόκριση του κόσμου είναι τρομερή.

Την Δευτέρα λοιπόν έγινε γνωστό πως έφυγαν περισσότερες από 1000 κάρτες με αποτέλεσμα να έχουν ήδη πωληθεί 10.000 διαρκείας! Είναι εντυπωσιακός ο αριθμός αν αναλογιστεί κανείς πως πέρσι είχαν φύγει συνολικά 11.000 κομμάτια και φέτος δεν έχει φύγει ο Ιούλιος και ο στόχος έχει επιτευχθεί.

Μάλιστα εάν συνεχιστούν με αυτόν τον ρυθμό οι πωλήσεις καταλαβαίνει κανείς πως ο Ολυμπιακός πάει να σπάσει το απόλυτο ρεκόρ για το «Καραϊσκάκης» το οποίο είναι 18.200 στην πρώτη σεζόν όταν κι έκανε εγκαίνια! Μάλιστα, νωρίτερα η ΠΑΕ εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία κάνει γνωστό ότι θ' απορροφήσει και την αύξηση του ΦΠΑ.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr