Σκάνδαλο FIFA: Ποια είναι η αντίδραση της Ρωσίας;

Σκάνδαλο FIFA: Ποια είναι η αντίδραση της Ρωσίας;

«Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να δείξουν την πολιτική τους δύναμη», υποστηρίζει Ρώσος δημοσιογράφος

Σκάνδαλο FIFA: Ποια είναι η αντίδραση της Ρωσίας;
"Βουίζουν" τα social media μετά τις δηλώσεις του διευθυντή επικοινωνίας της FIFA για το σκάνδαλο που αμαυρώνει την εικόνα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.  Η ρωσική αντίδραση είναι η ακόλουθη και μάλιστα, έχει πολιτική χροιά.

"Οι συλλήψεις των στελεχών της FIFA με την Ουάσινγκτον να ζητά την έκδοσή τους δείχνει πως για μία ακόμη φορά οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν τον αθλητισμό για να δείξουν την πολιτική τους δύναμη. Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνουν κάτι τέτοιο οι ΗΠΑ", υποστηρίζει δημοσιογράφος του ρωσικού κρατικού δικτύου "Rossiya 24" σε λογαριασμό του στο Twitter.

Κλείσιμο
 


"Θλιμμένα γενέθλια", γράφει ένας άλλος χρήστης, επισημαίνοντας πως το σκάνδαλο έρχεται λίγες μέρες μετά τα γενέθλια της FIFA." Tην περασμένη εβδομάδα έγινε 111 ετών".    
Με είκοσι χρόνια καθυστέρηση έγιναν οι συλλήψεις των στελεχών της FIFA, σχολιάζει ο Βιτόριο Μαλαγκούτι, ο διευθυντής σύνταξης του εβδομαδιαίου περιοδικού "L Espresso" : "Διαφθορά, απάτη και ξέπλυμα χρήματος". Ο σερίφης φθάνει στη FIFA. Με 20 χρόνια καθυστέρηση".

Για τον ΄Αντριου Τζένινγκς, Βρετανό δημοσιογράφο του BBC, που έχει ερευνήσει καταγγελίες για διαφθορά στη FIFA, στο πλαίσιο της εκπομπής του, υποστηρίζει, ότι η ποινική έρευνα για το θέμα καθυστερούσε εδώ και αρκετό καιρό. 

Στo Facebook, ένας χρήστης υποστηρίζει ότι υπήρξαν κατηγορίες για διαφθορά στη FIFA εδώ και πολύ καιρό, όμως ποτέ δεν ξαναείδαμε κάτι τέτοιο. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης