Προπόνηση και… θέαμα στο ΣΕΦ: Ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Πανιώνιο

Προσέφερε σκορ και θέαμα στο ΣΕΦ, συντρίβοντας (108-65) τον Πανιώνιο, για την 23η αγωνιστική της Α1, ενόψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό 

Παρά τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε με σοβαρότητα τον –ήδη καταδικασμένο- Πανιώνιο, τον οποίο και συνέτριψε 108-65 στο ΣΕΦ, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ. 

Σκόραραν και οι 12 «ερυθρόλευκοι» που χρησιμοποιήθηκαν, με τους έξι να πετυχαίνουν διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος ήταν ο Ματ Λοτζέσκι με 18 με τον Μπράιαντ Ντάνστον να είχε 15. Από την ομάδα της Νέας Σμύρνης κορυφαίος ήταν ο Κόλεμαν με 22 πόντους. 

Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε με το… καλημέρα. Ο Ντάνστον έκανε ό,τι ήθελε μέσα στη ρακέτα και έτσι ο Ολυμπιακός ξέφυγε με 12-4 στα πρώτα λεπτά. Από την άλλη, η «ερυθρόλευκη» άμυνα δεν ήταν τόσο προσεκτική, με τον Πανιώνιο να πετυχαίνει κάποια καλάθια και να μειώνει στους πέντε (15-10). Όμως, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου πάτησαν το… γκάζι στη συνέχεια, πηγαίνοντας στο +15 (30-15), με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να τους βρίσκει με το υπέρ τους 32-17. 


Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr