Πετράκης: «O ΟΦΗ Είναι μεγάλη ιδέα»

Πετράκης: «O ΟΦΗ Είναι μεγάλη ιδέα»

Την ευχή του να επιστρέψει άμεσα ο ΟΦΗ στην μεγάλη κατηγορία έδωσε ο Γιάννης Πετράκης, ο οποίος βρέθηκε στο Γεντί Κουλέ την ημέρα που οι Κρητικοί δήλωσαν την αποχώρησή τους απ’ το πρωτάθλημα

Πετράκης: «O ΟΦΗ Είναι μεγάλη ιδέα»
Ισχυροί δεσμοί συνδέουν τον Γιάννη Πετράκη με τον ΟΦΗ. Η τύχη τον έφερε στο Γεντί Κουλέ, την ημέρα που η κρητική ομάδα αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία, κάτι που ανακοινώθηκε λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο προπονητής που έχει περάσει απ’ τον ΟΦΗ τόσο ως παίκτης, όσο και ως τεχνικός μίλησε για την απόφαση που πάρθηκε, τονίζοντας πως πρέπει να υπάρξει οργάνωση για να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει. 

«Για μένα ο ΟΦΗ μεγάλο ποδοσφαιρικό μέγεθος, μεγάλη ιδέα. Έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι η χειρότερη μέρα τα τελευταία χρόνια για τον ΟΦΗ. Έγιναν πολλά λάθος πράγματα και έφτασε σε αυτό το σημείο. Δεν ταιριάζει στην κουλτούρα του σωματείου, του κόσμου η κακομοιριά και η μιζέρια. Το πιο σημαντικό είναι ότι όσοι αγαπούν τον ΟΦΗ να οργανώσουν και να μεθοδεύσουν τα πράγματα προς την κατάσταση που πρέπει για να φτάσει ξανά στο σημείο που αξίζει. 
Να ευχαριστήσω τον κόσμο από την καρδιά μου, έχω προσφέρει λιγότερα από όσα έχω εισπράξει, μακάρι να επιστρέψει άμεσα ο ΟΦΗ εκεί που αξίζει»  
Κλείσιμο

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης