ΠΑΟΚ: Έχασε από τη Λοκομοτίβ και καίγεται για τη νίκη επί της Βέντσπιλς
Δεν επανέλαβε την άσχημη εμφάνιση του Κρασνοντάρ, ωστόσο ηττήθηκε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν
Ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ωστόσο όποτε πλησίαζε έχανε τη συγκέντρωσή του κι έκανε λάθη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη που θα της έδινε παράλληλα την πρόκριση κι έτσι θα παλέψει για την θέση του στο Last 32 κόντρα στη Βέντσπιλς (10/12). Ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Κώστα Χαραλαμπίδη, ενώ κατά την προετοιμασία αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα οι Τσόχλας (χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού χεριού) και Μαργαρίτης (σ.σ. ενοχλήσεις στο γόνατο).
Mετά την τρίτη του συνεχόμενη ήττα στο EuroCup ο ΠΑΟΚ έπεσε στο 4-4 του στ' ομίλου, ενώ οι Ρώσοι συνεχίζουν αήττητοι έπειτα από 8 αγωνιστικές.
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.