Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη

Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη

Κεραυνοί από Μελισσανίδη

Η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη
Χείμαρρος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ξεκίνησε λέγοντας. 

«Ας με κάνουν ύποπτο, ας με κάνουν ένοχο. Ξεκίνησαν πόλεμο θα τον έχουν. Αυτή που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ας κοιτάξουν στον καθρέφτη όχι τον Μελισσανίδη. Όταν ήμουν πρόεδρος στην ΑΕΚ αυτά που μπορούσα αυτά κέρδισα. Δεν υπήρχε καμία αμιφσβήτηση σε αυτή την ομάδα. Αυτή την ΑΕΚ θέλουμε να ξαναφτιάξουμε αλλά σε ένα καθαρό ελληνικό ποδόσφαιρο. Ό,τι και να είπα, ό,τι και να έκανα πως μπορεί να τα ξέρει αυτά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ναι εγώ τηλεφώνησαν στα θεσμικά όργανα. Πως είναι δυνατόν ο Ζωγράφος να λειτουργεί σαν υπάλληλος του Μαρινάκη. Πως είναι δυνατόν από το κρεβάτι του πόνου ο κ.Ζωγράφος να παίρνει τηλέφωνο τον κ.Μαρινάκη;

Ο κ.Μαρινάκης και ο δημοσιογράφος Κουρτάκης πήγαν στο νοσοκομείο. Ζητά να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου και να μάθουμε ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης. Η βόμβα του σκανδάλου όταν θα σκάσει πολλούς μαζί της. Είναι πολλοί και το ξέρουν. Θα πάρει μαζί του και δημοσιογράφους και κάποια στιγμή θα πω και ονόματα. Τέλειο έγκλημα χωρίς κουκούλωμα δεν γίνεται. Ακουω τον κ.Μαρινάκη που μιλά για επενδυτές. Εγώ έχω πει ότι θα φτιάξω την ομάδα μου. Ακούω αυτή την καραμέλα αλλά επενδύσεις δεν βλέπω. Επένδυση είναι να παίρνουμε κάθε χρόνο 60-70 από το πόδόσφαιρο, να τα παντελονιάζουμε και να λέμε μετά για επενδύσεις.

Κλείσιμο
Τρελάθηκαν όλοι όταν είπαμε ότι θα φτιάξουν γήπεδο. Τρελάθηκαν πιο πολύ όταν έμαθαν ότι θα μας βοηθήσει η Πολιτεία. Κανείς όμως δεν λέει τι έγινε, που είναι η κλοπή του αιώνα. Πήραν το δάνειο από την Εθνική και δεν το πληρώνουν. Έχουν λεφτά αλλά το δάνειο δεν εξυπηρετείται. Ήρθαν απο την UEFA πληροφορίες για κάποια στημένα ματς. 3εκατ. στο σκορ 3-0. Στο ημίχρονο άλλα 3εκατ. στο ημίχρονο και πάλι στο 3-0. Σύνολο 6-0. Ποιος έπαιζε η Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ;Το στοίχημα παίχτηκε στη Μαλαισία και τη Σιγκαπούρη. Οι αρχές ας κοιτάξουν μια of shore εταιρία που βρίσκεται στο Μονακό.

Δεν σηκώνει ποτέ από απόκρυψη. Τον πήρε δύο φορές τηλέφωνο και του ζήτησα το 50-50. Μάλιστα μου πρότεινε να συναντηθούμε. Τη δευτερη φορά τον πήρα πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό και του είπα ότι δεν θέλουμε χάρες μόνο αυτό που μας ανήκει. Η ΑΕΚ δεν έχει παράπονο με τη διαιτησία. Ποιος ο λόγος να ασχοληθούμε με τη διαιτησία. Αν ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου θα καταλάβουν τι έχει γίνει. Μετά από όλα αυτά μια δικηγόρος με την ασφάλεια του κ.Μαρινάκη κατέθεσε ότι τον πήρε κάποιος από ανώνυμο τηλέφωνο και ότι έμοιαζε η φωνή του Μελισσανίδη και τον απείλησε. Όποτε παίρνω τηλέφωνο λέω ποιος είμαι. Ζητώ να ανοίξουν τα τηλέφωνα του κ.Ζωγράφου, του κ.Μαρινάκη και της κ.Μπετυς. Η κυρία Μπέτυ Βασσάρα λύνει και δένει και είναι μόνιμα στο Καραϊσκάκη στα VIP.

Διαβάστε περισσότερα στο www.gazzetta.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης