Καραγκούνης: «Πάνω απ' όλα η ομάδα»

Καραγκούνης: «Πάνω απ' όλα η ομάδα»

Την στήριξη του κόσμου στο παιχνίδι με την Β. Ιρλανδία, ζήτησε ο Γιώργος Καραγκούνης μιλώντας για την μεταβατική περίοδο που διανύει η Εθνική ομάδα

Καραγκούνης: «Πάνω απ' όλα η ομάδα»
«Είναι καινούργιο ξεκίνημα. Στην ομάδα υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες, υπάρχει καινούργιος προπονητής. Δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Η μετάβαση πάντα έχει κινδύνους και μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβμστα. Η εικόνα που έδειξε εχθές όμως, σε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, όπου δεν θα περάσει εύκολα ομάδα από εκεί, νομίζω οτι ήταν ενθαριντική. Αν και παίζουμε πάντα για τη νίκη, είναι σημαντικός ο βαθμός», είπε ο Γιώργος Καραγκούνης σχετικά με το αν αυτή η ομάδα έχει μέλλον. 

«Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους. Γνωρίζει τον αντίπαλο, βλέπει τις προπονήσεις και κάνει τις δικές του σκέψεις. Άλλες θα βγουν, άλλες όχι. Και τα δύο νέα παιδιά πήγαν καλά, βοήθησαν και θα μπορούσαμε να έχουμε φύγει με τους τρεις βαθμούς. Η ομάδα στάθηκε όρθια, προερχόμενη από μία εντός έδρας ήττα. Δεν ήταν εύκολο αυτό το βάρος. Είναι ενθαρυντικό να υπάρχουν νέα πρόσωπα και μαζί με τους παλιούς να βοηθήσουν την ομάδα», σχολίασε σχετικά με την επιλογή των Καρέλη, Μαυρία.  

Διαβάστε περισσότερα από το gazzetta.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης