Στο... πόδι ο Βόλος για την άνοδο της «Νίκης» στη Superleague

Στο... πόδι ο Βόλος για την άνοδο της «Νίκης» στη Superleague

Μετά από 48 χρόνια, η Νίκη Βόλου ανεβαίνει στην Α' Εθνική

Στο... πόδι ο Βόλος για την άνοδο της «Νίκης» στη Superleague
Την πολυπόθητη νίκη της με 4-0 απέναντι στον Ηρακλή πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής μέσα στο Πανθεσσαλικό στάδιο η Νίκη Βόλου, μετατρέποντας τον αγώνα σε φιέστα ανόδου!

Το στάδιο ήταν κατάμεστο από τους πάνω από 13.000 φίλους της Νίκης Βόλου, καθώς η ομάδα ήταν έτοιμη να γράψει ιστορία!

Κλείσιμο
Η ομάδα του Βόλου, μετά από 48 χρόνια επιστρέφει και πάλι στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κατηγορία και θέλει μόνο έναν βαθμό για να γιορτάσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα 90α γενέθλια.



Το πόσο «ανάγκη» έχουν την άνοδο της ομάδας τους στη Super League, οι Βολιώτες φαίνεται και από το ότι μέσα σε τρεις ώρες τα 1.000 αναμνηστικά μπλουζάκια.

Από την άλλη η τεχνική ηγεσία και ο Αλέκος Βοσνιάδης συνιστά ψυχραιμία στους ποδοσφαιριστές του, ενώ θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές εκτός από τον Σουλίδη, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα.



Αναλυτικά οι 19 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Ζουλιώτης, Σοϊλέδης, Μπιτσάκος, Παπαδόπουλος, Πινιέιρο, Γιώτας, Ακασού, Γκότοβος, Μπακάλης, Ρεπετσάς, Μανουσάκης, Ισαάκ, Τσουκάνης, Ρονκάτο, Κορέτα, Ανιέτε, Τζιώρας.


Πορεία μέχρι τα γραφεία

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο ουρανός πάνω από το Πανθεσσαλικό στάδιο αναμένεται να... λάμψει με μεγάλες ποσότητες από βεγγαλικά και πυροτεχνήματα να συνθέτουν την εικόνα φιέστας, ενώ πολλά θα είναι και τα μπαλόνια σε κυανόλευκη απόχρωση. Μαζορέτες θα χορεύουν στο ρυθμό της Νίκης Βόλου με την ομάδα να επιβιβάζεται σε λεωφορείο προκειμένου να ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία για το κέντρο του Βόλου και τα γραφεία της ΠΑΕ. 



Από εκεί οι παίκτες θα αναχωρήσουν και πάλι για το γήπεδο Παντελής Μαγουλάς και τους συνδέσμους φιλάθλων θα στηθεί η τελική γιορτή για την κατάκτηση της ανόδου.















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης