Τα λόγια του Δ. Γιαννακόπουλου δικαιολόγησε ο Γιάννης Αλαφούζος. «Δεν θύμωσα, τα είπε πάνω στα νεύρα του», ανέφερε για τις χθεσινές απίστευτες δηλώσεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε στο ραδιόφωνο της Θύρας 13: Για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Καταλαβαίνω ότι ήταν εκτός εαυτού και πάνω στα νεύρα του είπε μια κουβέντα παραπάνω. Σαν πρόεδρος της ΠΑΕ είμαι αρωγός και στέκομαι δίπλα. Φιλικά αισθήματα έχουμε απέναντι στην ΚΑΕ. Όταν άκουσα τις δηλώσεις του κ. Γιαννακόπουλου, τις βρήκα διασκεδαστικές. Ούτε θύμωσα ούτε τίποτα. Αυτά που μας συνδέουν είναι περισσότερα απ' αυτά που μας χωρίζουν. Και με τον Ερασιτέχνη έχουμε πολύ καλή επαφή.
Για το αν βοηθήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την ΠΑΕ
Κλείσιμο
: «Ελπίζω πάντοτε ότι ο κύριος Γιαννακόπουλος όποτε έχει την δυνατότητα και την διάθεση θα βοηθήσει οικονομικά την ΠΑΕ».
Για τη σχέση του με το μπάσκετ
: «Είχα πάει μια δύο φορές στον Τάφο του Ινδού παλιότερα. Πολλές φορές ήθελα να έρθω αλλά δεν έτυχε. Ο φόρτος δουλειάς είναι μεγάλος και δεν έχω χρόνο».
Για τον Σπάθα: «Μην μου μιλάτε για τον Σπάθα. Δεν πρέπει να ξανασφυρίξει ποτέ. Υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία εις βάρος του. Ήταν πάρα πολύ προκλητική η διαιτησία».
Για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό: «Θα πρέπει να τρελάναμε τους ολυμπιακούς όταν χειροκροτάγαμε ενώ χάσαμε».
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους