Στην καλύτερη 11άδα του Γερμανικού Πρωταθλήματος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Στην καλύτερη 11άδα του Γερμανικού Πρωταθλήματος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποίησε η διοργανώτρια αρχή της Μπουντεσλίγκα

Στην καλύτερη 11άδα του Γερμανικού Πρωταθλήματος ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος
Η πολύ καλή καλή χρονιά που είχε ο νεαρός αμυντικός Σωκράτης Πασταθόπουλος με τα χρώματα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, επιβραβεύτηκε με την επιλογή του στην κορυφαία 11άδα της Μπουντεσλίγκα.

Η επιλογή του δεν έγινε φυσικά τυχαία, αλλά μέσα από ψηφοφορία που διοργάνωσε η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Κλείσιμο
Οπαδοί από διάφορα κράτη του κόσμου επέλεξαν λοιπόν την ιδανική ομάδα για το φετινό γερμανικό πρωτάθλημα και ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκε και ο 25χρονος Έλληνας αμυντικός.

Εκτός από τον Παπασταθόπουλο, την 11άδα συμπλήρωσαν οι τέσσερις συμπαικτες του στη Ντόρτμουντ, οι Ματς Χούμελς, Νούρι Σαχίν,Μάρκο Ρόις και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, πέντε ποδοσφαιριστές από την Μπάγερν Μονάχου, οι Μανουέλ Νόιερ, Νταβίντ Αλάμπα, Φίλιπ Λάμ, Άριαν Ρομπέν, Φράνκ Ριμπερί, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες έχουν μόνο μία εκπροσώπηση, εκείνη του Ιάπωνα αμυντικού της Σάλκε, Ατσούτο Ουτσίντα.

«Ο ορισμός του αμυντικού που δεν κάνει απερισκεψίες. Ο Έλληνας στόπερ της Ντόρτμουντ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν από την απουσία των Σούμποτιτς και Χούμελς. Σταθερός, με ηγετικά χαρακτηριστικά και την τάση να κερδίζει τη μπάλα, χωρίς να υποπίπτει σε λάθος», αναφέρει το δημοσίευμα που συνοδεύει τη φωτογραφία του Παπασταθόπουλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης