Νίκη – μισή πρόκριση για Ρεάλ και Παρί

Νίκη – μισή πρόκριση για Ρεάλ και Παρί

Με 3-0 οι Μαδριλένοι κέρδισαν τους Γερμανούς και με 3-1 η Παρί Σεν Ζερμέν την Τσέλσι 

Νίκη – μισή πρόκριση για Ρεάλ και Παρί
Πέρσι την αιφνιδίασε, φέτος δεν έχει τέτοια! Η Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε στο «Μπερναμπέου» ποιος είναι το αφεντικό, επικρατώντας 3-0 της Ντόρτμουντ και πλέον είναι μια… ανάσα απ’ την είσοδό της στην τετράδα του Champions League, ενόψει και του επαναληπτικού της επόμενης εβδομάδας στη Γερμανία. 

Από νωρίς ο Μπέιλ άνοιξε το δρόμο (3’), με τον Ίσκο να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (27’) και τον Ρονάλντο να υπογράφει τον θρίαμβο. 

Κλείσιμο
Ο «CR7» έφτασε τις 100 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σκόραρε το 14ο γκολ του σε μια σεζόν στον θεσμό, ισοφαρίζοντας το αντίστοιχο ρεκόρ του Μέσι (2011/12) κι έπιασε στην κορυφή της λίστας των Μαδριλένων τον Ντι Στέφανο με 49 ευρωπαϊκά τέρματα.  

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Την πρώτη πειστική απόδειξη ότι… μεγάλωσε αρκετά για να σηκώσει την κούπα του Champions League έδωσε η Παρί Σεν Ζερμέν! 

Απτόητοι απ’ την κακή παρουσία -και μετά τον τραυματισμό του Ιμπραΐμοβιτς- οι Γάλλοι καθάρισαν3-1 την Τσέλσι και πάνε στη στο Λονδίνο ως το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. 

Το αυτογκόλ του Νταβίντ Λουίζ έλυσε τα πόδια της ομάδας του Μπλαν (αφότου ο Αζάρ είχε ισοφαρίσει με πέναλτι το προβάδισμα του Λαβέτσι) και το απίστευτο σόλο του Παστόρε στις καθυστερήσεις έκανε αναγκαία τα… μαγικά του Ζοσέ Μουρίνιο στη ρεβάνς για ν’ ανατρέψει την κατάσταση.  

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης