Βίντεο: Η φετινή Λίβερπουλ δε «μασάει» πουθενά!

Ποιο Champions League; Η Λίβερπουλ πάει για κούπα! Η ατσάλινη ομάδα του Ρότζερς τούμπαρε το ματς με τη Φούλαμ και κάνοντας ηρωική απόδραση (3-2) με πέναλτι του Τζέραρντ στο 91’ πλησίασε την κορυφή

Είναι οριστικό -και ανεξάρτητο απ’ το αν θα διεκδικήσει τελικά πρωτάθλημα: Η φετινή Λίβερπουλ είναι η πιο τσαμπουκαλεμένη των τελευταίων χρόνων.

Με αντιπάλους τη σκληροτράχηλη Φούλαμ και τις… γκέλες του αδιόρθωτου Τουρέ, οι «κόκκινοι» πέτυχαν μεγαλειώδη ανατροπή στο «Κρέιβεν Κότατζ» (3-2)!

Και το πέτυχαν παρόλο που έμειναν δυο φορές πίσω στο σκορ (με ανεπανάληπτο αυτογκόλ του Ιβοριανού στο 8’ και γκολ του Ρίτσαρντσον στο 63’). Διότι ο Λουίς Σουάρες έμεινε ξανά άσφαιρος (είχε πάντως δοκάρι), αλλά ο Ντάνιελ Στάριτζ συνέχισε το… χαβά του.

Ισοφαρίζοντας την πρώτη φορά (στο 41’) και κερδίζοντας πέναλτι λίγη ώρα αφότου ο Κουτίνιο το είχε κάνει τη δεύτερη. Από ‘κει και πέρα, λοιπόν, ανέλαβε ο… αρχηγός.

Γιατί μόνο δια ποδός του Τζέραρντ (που ανέλαβε την εκτέλεση στις καθυστερήσεις) θα μπορούσε να υπογραφεί η πιο… μαγκιώρικη φετινή νίκη, που έφερε τη Λίβερπουλ στην αναστρέψιμη απόσταση των τεσσάρων πόντων απ’ την κορυφή!

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr