Ολυμπιακός: Αλλαγές με Αστέρα

Ο Μίτσελ πρόκειται να προβεί σε διαφοροποιήσεις ως προς το αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για το Κύπελλο Ελλάδας


Στη μάχη του Κυπέλλου με διπλούς αγώνες μπαίνει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στις 20.00.

Ο Μίτσελ θα κάνει πολλές αλλαγές. Έμειναν εκτός οι Ρομπέρτο αφού στο Κύπελλο παίζει ο Μέγερι, ο Παπαδόπουλος για να ξεκουραστεί, Σαλίνο, Σάμαρις, Φουστέρ, Μήτρογλου, Σκέποβιτς, Τόρες, Γιαταμπαρέ και Ιμπαγάσα.

Στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Μέγερι, Παπάζογλου, Χολέβας, Μανωλάς, Σιόβας, στον άξονα οι Μασάντο, Μανιάτης. Θα αρχίσει ο Βάις και τρεις από τους Τσόρι, Σαβιόλα, Κάμπελ και Ολαϊτάν.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr