Ελπίζει να τον φέρει νωρίτερα στην Τούμπα

Ελπίζει να τον φέρει νωρίτερα στην Τούμπα

Στην Άντερλεχτ έστελναν τον Μάαρτεν Μάρτενς οι συμπατριώτες του, όμως ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό και ελπίζει πως θα τον εντάξει από τώρα στο υπάρχον ρόστερ.

Ελπίζει να τον φέρει νωρίτερα στην Τούμπα
Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι από χθες ο Μάρτεν Μάρτενς, ύστερα από την ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τη συμφωνία με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό.

Οι συμπατριώτες του 29χρονου ποδοσφαιριστή υποστήριζαν ότι είναι πιθανό να επιστρέψει στην Άντερλεχτ (όπου είχε παίξει τη σεζόν 2003/04).

Κλείσιμο
Οι Θεσσαλονικείς, όμως, προχώρησαν στην ανακοίνωση με την οποία θα προσπαθήσουν να πιέσουν με τον δικό τους τρόπο την Άλκμααρ να ανάψει το «πράσινο φως» και ο διεθνής άσος να ενταχθεί άμεσα στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να κάμψει τις αντιστάσεις του ολλανδικού συλλόγου, ώστε να τον αφήσει ελεύθερο με ένα λογικό οικονομικό τίμημα. Διαφορετικά θα τον χάσει, χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του, αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του Μάρτενς.

Αν τελικά ευοδωθούν οι επαφές του ΠΑΟΚ με την ΑΖ και ενταχθεί άμεσα ο Βέλγος στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ και αποκτηθεί ένας εγνωσμένης αξίας, τότε οι Θεσσαλονικείς θα παρουσιαστούν τελείως διαφορετικοί από τον επόμενο μήνα.

Την ίδια ώρα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» δηλώνουν άγνοια για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τον Αλεξάντρου Μπένγκα. Πρόκειται για τον 24χρονο διεθνή στόπερ (παίζει κι ως αμυντικός μέσος) της Οτελούλ, ο οποίος είναι βασικός στην ομάδα του και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2016.


Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης