Ενέσεις αισιοδοξίας από τον προπονητή-«μοναχό» της Ρουμανίας

Ενέσεις αισιοδοξίας από τον προπονητή-«μοναχό» της Ρουμανίας

«Πιστεύω πως θα κάνουμε την ανατροπή», λέει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίκτορ Πιτσούρκα


Ενέσεις αισιοδοξίας από τον προπονητή-«μοναχό» της Ρουμανίας
«Αν αποκλειστούμε ξεχάστε με για τρεις μήνες. Θα κλειστώ σε μοναστήρι», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ρουμάνος ομοσπονδιακός τεχνικός, Βίκτορ Πιτσούρκα.

Ο Ρουμάνος φαίνεται πως το έχει πιστέψει για τα καλά, καθώς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα σημείωσε πως θεωρεί εφικτή την ανατροπή του 3-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» και την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο απέναντι στην Ελλάδα.
Κλείσιμο

Επίσης, ο Πιτσούρκα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του Βλαντ Κίρικες και τόνισε την ανάγκη όχι απλώς να σκοράρει η ομάδα του, αλλά και να προσέξει τα μετόπισθεν. 

«Η ψυχολογία είναι καλύτερη τώρα, γιατί όλοι ήταν σε άσχημη κατάσταση μετά την ήττα στην Ελλάδα. Έπαιξε ρόλο και ο διαιτητής, γιατί σε αυτό το επίπεδο όλα μετράνε. Συζητήσαμε πολύ με τα παιδιά και πιστεύω πως θα κάνουμε καλή εμφάνιση αύριο. Είναι σημαντικό να παίξουμε καλά μπροστά σε περισσότερους από 50.000 φιλάθλους μας. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα και ελπίζω να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Οι παίκτες μου έχουν τεράστιο κίνητρο και δεν χρειάζονται κάτι έξτρα από μένα. Η πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο αρκεί από μόνη της», είπε αρχικά ο Πιτσούρκα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης