AEK: Επικυρώθηκε η ΑΜΚ στα 30 εκατ. ευρώ

Στην αύξηση ο Μελισσανίδης θα συμμετάσχει με 10 εκατ., ο Πόλυς Χατζηιωάννου με τρία εκατ., ενώ θα μπουν και οι Παππάς, Σάλας, Αγγελόπουλος, Δαλακούρας, Σαραντίτης και  Στεφάνου

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της "Δικέφαλος 1924" κατά 30 εκατ. ευρώ επικύρωσε η Γενική Συνέλευση των μετόχων. Η διαδικασία αθα διαρκέσει τέσσερις μήνες, μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Από τα 30 εκατ. έχει ήδη καλυφθεί το ένα εκατομμύρια. Τα 985.000 ευρώ έβαλε ο Γιώργος Μελισσανίδης, ως ένα από τα 16 ιδρυτικά μέλη της "Δικέφαλος 1924" και τα υπόλοιπα 15.000 τα υπόλοιπα 15 ιδρυτικά μέλη, 1.000 καθένα από αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αύξηση ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συμμετάσχει με 10 εκατ., ο Πόλυς Βάσου Χατζηιωάννου με τρία εκατ., ενώ θα μπουν και οι Πέτρος Παππάς, Μιχάλης Σάλας, Μάκης Αγγελόπουλος, Γιώργος Δαλακούρας, Γιάννης Σαραντίτης και Δημήτρης Στεφάνου.

Νέος πρόεδρος, μετά τη συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα, εξελέγη ο πρόεδρος της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα του 1993, Κώστας Γενεράκης ο οποίος αντικατέστησε τον Γιώργο Δαλακούρα, ο οποίος παρέμεινε μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Σε αυτό προστέθηκε ο δικηγόρος Παναγιώτης Ζαχόπουλος, ο οποίος θα αναλάβει τα νομικά θέματα.

Τη θέση του αντιπροέδρου διατήρησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως και ο Πέτρος Παππάς, ο αρεοπαγίτης Διονύσης Γιαννακόπουλος και ο γιατρός Παρασκευάς Κοσμίδης.

Εκτός από τα 30 εκατ. της ΑΜΚ στα ταμεία της εταιρείας υπάρχουν δύο εκατ. από τη χορηγία του ΟΠΑΠ και 1,2 εκατομμύρια της NOVA από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Επίσης σε ειδικό λογαριασμό του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας έχουν κατατεθεί τα 20 εκατ. της Περιφέρειας, τα οποία προορίζονται για έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και φυσικά για την υπογειοποίηση του δρόμου μπροστά από το γήπεδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr