Η Ίντερ έλυσε το συμβόλαιο του Αντριάνο

Παρελθόν από το δυναμικό της Ίντερ αποτελεί και τυπικά ο Αντριάνο, ο οποίος αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα και έχει ανακοινώσει την απόφασή του να σταματήσει προσωρινά το ποδόσφαιρο. Σήμερα η διοίκηση των «νερατζούρι» ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 27χρονο Βραζιλιάνο στράικερ, η οποία τίθεται αναδρομικά σε ισχύ από την 1η Απριλίου. Ο Αντριάνο αποκτήθηκε από την Ίντερ το 2001, ωστόσο το πέρασμά του από την ομάδα του Μιλάνου είχε τρεις διακοπές, όταν παραχωρ

Παρελθόν από το δυναμικό της Ίντερ αποτελεί και τυπικά ο Αντριάνο, ο οποίος αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα και έχει ανακοινώσει την απόφασή του να σταματήσει προσωρινά το ποδόσφαιρο. Σήμερα η διοίκηση των «νερατζούρι» ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον 27χρονο Βραζιλιάνο στράικερ, η οποία τίθεται αναδρομικά σε ισχύ από την 1η Απριλίου. Ο Αντριάνο αποκτήθηκε από την Ίντερ το 2001, ωστόσο το πέρασμά του από την ομάδα του Μιλάνου είχε τρεις διακοπές, όταν παραχωρήθηκε με τη μορφή του δανεισμού στις Φιορεντίνα (Ιανουάριος-Ιούνιος 2002), Πάρμα (2002-Ιανουάριος 2004) και Σάο Πάουλο (Ιανουάριος-Ιούνιος 2008).

Ο έμπειρος επιθετικός αγωνίστηκε σε 177 αναμετρήσεις με την Ίντερ. Σε 123 αγώνες για το καμπιονάτο πέτυχε 48 τέρματα και άλλα 18 σε 35 αναμετρήσεις για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Κατέκτησε τρία πρωταθλήματα (2006, 2007, 2008) και δύο κύπελλα Ιταλίας (2005, 2006). Η καλύτερη σεζόν του ήταν η αγωνιστική περίοδος 2004-05, όταν σημείωσε 28 τέρματα, συμπεριλαμβανομένων 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ανακοίνωση της Ίντερ για τον Αντριάνο αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: «Η Ίντερ ανακοινώνει ότι το συμβόλαιο με τον παίκτη Αντριάνο Λέιτε Ριμπέιρο λύθηκε κοινή συναινέσει, από την 1η Απριλίου 2009. Η Ίντερ ευχαριστεί τον Αντριάνο για τα 74 γκολ του και τα 8 χρόνια που περάσαμε μαζί».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr