Ολυμπιακός: Το παλεύει για Γκαργκάνο

Προσπάθειες για να αποκτήσει τον Βάλτερ Γκαργκάνο παρά τις δυσκολίες καταβάλλει ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να ενισχυθεί με έναν αμυντικό χαφ που θα κάνει τη διαφορά και ο Βάλτερ Γκαργκάνο είναι τέτοιος. Πρόκειται για μία περίπτωση με πολλές, κυρίως οικονομικής φύσεως, δυσκολίες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» καταβάλλουν προσπάθειες.

Όπως αποκαλύπτει η SportDay, ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, βρίσκεται στην Αθήνα συνοδευόμενος από μάνατζερ. Από πλευράς Πειραιωτών δεν επιβεβαιώνεται καμία επαφή, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει… φωτιά.

Τον 29χρονο Ουρουγουανό ήθελε να κρατήσει η Ίντερ μετά το φετινό δανεισμό του, αλλά τα 4 εκατ. ευρώ που πρόσφερε κρίθηκαν λίγα, ενώ την περίπτωσή του «βλέπει» και η Γαλατάσαραϊ. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τις ελπίδες του στο γεγονός ότι οι δευτεραθλητές Ιταλίας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Η λύση Γκαργκάνο δεν είναι η μοναδική που βλέπει ο Ολυμπιακός. Με ενδιαφέρον εξετάζεται ο πολύ πιο προσιτός Μόμο Σισοκό της Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ κάποιες φήμες μιλούν και για τον Ολλανδό μεσοαμυντικό Χέντβιγκες Μαντούρο που αποχωρεί από τη Σεβίλλη.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr