«Κλείδωσε» την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» μπορούσαν να εξασφαλίσουν την υπόθεση πρόκριση και δεν χάρισαν τίποτα στην Μάδεργουελ, κερδίζοντας την μέσα στην Σκωτία - Δείτε βίντεο

Οι Σκωτσέζοι φημίζονται για την τσιγκουνιά τους. Ο Παναθηναϊκός όμως, ήταν πολύ… large για τα μέτρα τους.

Οι «πράσινοι» μπορούσαν να εξασφαλίσουν την υπόθεση πρόκριση και δεν χάρισαν τίποτα στην Μάδεργουελ, κερδίζοντας την μέσα στην Σκωτία με 2-0.

Ο Μπουμσόνγκ στο 14’ άνοιξε το σκορ και ο Μαυρίας στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έβαλε το πρώτο του ευρωπαϊκό γκολ κάνοντας το τελικό 2-0, εξασφαλίζοντας εν μέρει 6 εκ. ευρώ για το «τριφύλλι», σε μία πολύ δύσκολη περίοδο.

Πως έπαιξαν:

Ο Φερέιρα παρέταξε τον Παναθηναϊκό με 4-2-3-1. Ο Καρνέζης ήταν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Σπυρόπουλος. Στον άξονα, οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Βιτόλο και Μαρίνος και μπροστά τους, οι Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό αγωνίστηκαν από αριστερά προς τα δεξιά.

Η Μάδεργουλελ δεν άφησε το βρετανικό πατροπαράδοτο 4-4-2. Ο Ράντολφ ήταν ο τερματοφύλακας, και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά αγωνίστηκαν οι Χέιτλι, Χάτσισον, Ράμσντεν και Χάμελ. Στον άξονα, οι δύο κεντρικοί μέσοι ήταν οι Χάμφρεϊ και Λάσλεϊ ενώ πλάγια στο κέντρο έπαιξαν οι Μέρφι (δεξιά) και Λό (αριστερά). Στην επίθεση, ο Ογιάμα ήταν λίγο πιο ελεύθερος δίπλα στον φουνταριστό Χίγκντον...

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr