O Άρης κλείνει τον Στέφαν Γιόβιτς που έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιόβιτς είχε μέσο όρο 5.3 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ στη EuroLeague, ανά 18.5 λεπτά συμμετοχής

Ο Άρης ενισχύεται πολύ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι βλέψεις είναι πολύ υψηλές για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και μετά την απόκτηση του Ματ Μόργκαν, ο Άρης ετοιμάζεται για άλλη μια σημαντική μεταγραφή επιπέδου EuroLeague.

Οι Θεσσαλονικείς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος όπως όλα δείχνουν, θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης. Ο πολύπειρος Σέρβος γκαρντ, έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν και αναμένεται να φορέσει τα «κίτρινα» και να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

Ο Γιόβιτς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε μέσο όρο 5.3 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 4.3 ασίστ στη EuroLeague, ανά 18.5 λεπτά συμμετοχής.

Αν ολοκληρωθεί το deal, ο Γιόβιτς θα παίξει ξανά με τον Ντιμιτρίεβιτς, με τον οποίο ήταν μέχρι πρότινος συμπαίκτης στην Μπάγερν.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr