Τσεχία-Νότια Αφρική 1-1: Πρώτος βαθμός στην Ατλάντα και για τους δύο, διατηρούν ελπίδες πρόκρισης, δείτε τα γκολ

Ο Σάντιλεκ άνοιξε το σκορ στο 5' για την Τσεχία, ο Μοκοένα ισοφάρισε με πέναλτι στο 83' - Από έναν βαθμό μετά από 2 αγωνιστικές και οι δύο ομάδες

Αρχίζει στην Ατλάντα η 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2026 με τον αγώνα της Τσεχίας με τη Νότια Αφρική. 

Στην πρεμιέρα του Α' ομίλου η Νότια Αφρική ηττήθηκε 2-0 από το Μεξικό ενώ η Τσεχία με 2-1 από τη Νότια Κορέα. Τόσο η Τσεχία όσο και η Νότια Αφρική ψάχνουν τον πρώτο τους βαθμό στη διοργάνωση. 

Οι ενδεκάδες

Τσεχία: Κόβαρ, Χόλες, Χρανάτς, Κρέιτσι, Τσούφαλ, Σάντιλεκ, Τσέρβ, Σόικα, Χλόζεκ, Νταρίντα, Σικ

Νότια Αφρική: Γουίλιαμς, Μουντό, Οκόν, Εμποκαζί, Μοντιμπά, Εμπαθά, Μοκοένα, Άνταμς, Ρέινερς, Άπόλις, Μασέκο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Ατλάντα στις 19:00 ώρα Ελλάδας και θα τον σφυρίξει η  Τόρι Πένσο (με επόπτριες Μπρουκ Μάγιο και Κάθριν Νέσμπιτ), που θα γίνει η πρώτη Αμερικανίδα που θα είναι πρώτη διαιτητής σε Μουντιάλ ανδρών και η δεύτερη γυναίκα. 

Η πρώτη γυναίκα ήταν η Στεφανί Φραπάρ (Γαλλία) στον αγώνα της Κόστα Ρίκα με την Γερμανία στο Μουντιάλ 2022. 

Η Τσεχία δεν έχει απουσίες ενώ η Νότια Αφρική δεν θα έχει τους Σιτόλε και Ζουάνε που δέχτηκαν κόκκινες κάρτες στην πρεμιέρα στο Μεξικό.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr