Ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Παναθηναϊκό για τα play offs της Α1 Γυναικών με το παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 17:00 στην αίθουσα 5 του ΣΕΦ (21/03).
Η ομάδα της Σελέν Ερντέμ προηγείται με 3-0 στη σειρά και φιλοδοξεί να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.
Στο 3-0 βρίσκεται και ο Αθηναϊκός κόντρα στον Παναθλητικό, ο οποίος θα επιδιώξει και αυτός την τέταρτη νίκη για την πρόκριση στους τελικούς.
Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με το ΠΑΣ Γιάννινα-Πρωτέας Βούλας (13:30) αλλά και το Ανόρθωση Βόλου-Αμύντας για τα play-out (17:30).
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.