Serie A: Έβγαλε αντίδραση η Ίντερ μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της, 2-0 την Τζένοα και στο +13 από τη Μίλαν, δείτε τα γκολ
01.03.202600:13
Οι νερατζούρι 11... στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν μόνο εάν «αυτοκτονήσουν» θα χάσουν τον τίτλο
Λίγα 24ωρα μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Μπόντο Γκλιμτ στα playoffs του Champions League, η Ίντερ αντέδρασε. Νίκησε με 2-0 στο «Σαν Σίρο» την Τζένοα και αύξησε στο +13 τη διαφορά της από τη «συμπολίτισσα», Μίλαν, η οποία παίζει την Κυριακή (1/3) στην Κρεμονέζε.
Η πρωτοπόρος της Serie Α έφτασε σήμερα στην «επαγγελματική» νίκη με τα γκολ των Ντιμάρκο και Τσαλχάνογλου (πέναλτι) και 11... στροφές πριν από το φινάλε της σεζόν (27η αγωνιστική) μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει τον τίτλο,
Νωρίτερα, ο Ρομέλου Λουκάκου ήρθε από τον πάγκο για να «λυτρώσει» τη Νάπολι στο 90'+6 και να χαρίσει στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε το «διπλό» επί της Βερόνα (2-1).
Mε... μπροστάρη τον Δουβίκα και τρία γκολ πριν κλείσει το πρώτο μέρος, η Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγας επικράτησε 3-1 της Λέτσε και συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο της εξόδου στο Champions League. Ο Έλληνας επιθετικός ήταν εκείνος που ισοφάρισε στο 18' και στα τελευταία 10 λεπτά του ημιχρόνου οι Ροντρίγκες και Κέμφ «σφράγισαν» την ανατροπή των γηπεδούχων.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και σκόρερ της 27ης αγωνιστικής και η βαθμολογία στη Serie A έχουν ως εξής: