Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε το καθήκον του στην πρεμιέρα του αγώνα του Davis Cup ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Μεξικό που φιλοξενεί το Ολυμπιακό Κέντρο Ταεκβοντό στο Φάληρο.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 6-3,7-6 (1) του Άλαν Μαγκαντάν και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά.
Νωρίτερα ο Στέφανος Σακελλαρίδης έδωσε μάχη αλλά ηττήθηκε με 6-2, 4-6, 6-3 από τον Ροντρίγκο Πατσέκο Μέντες.
Η δράση την Κυριακή ξεκινάει με το διπλό, όπου Στέφανος Τσιτσιπάς και Στέφανος Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσουν στις 17:00 τους Μέντες, Μαγκαντάν.
Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Μέντες και, αν χρειαστεί, ο Σακελλαρίδης θα αντιμετωπίσει τον Μαγκαντάν. Η σειρά θα κριθεί στις τρείς νίκες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.