Ο ΠΑΟΚ πήρε το διπλό στο Πιέρ Μορουά, επικρατώντας 4-3 της Λιλ και έφτασε τους τέσσερις πόντους, μετά από τρεις αγωνιστικές στη League Phase του Europa League.
Στους τρεις πόντους παρέμεινε ο Παναθηναϊκός, μετά την ήττα από τη Φέγενορντ με 3-1.
Μετά από αυτήν την αγωνιστική ο Δικέφαλος ανέβηκε στην 20η θέση και εντός της 24αδας που οδηγεί στην πρόκριση στην ενδιάμεση φάση του Europa League. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός υποχώρησε 22ος, παρόλα αυτά και οι πράσινοι βρίσκονται εντός 24αδας.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.