Στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για τους τραυματισμούς των Μουκουντί και Γιόβιτς ενόψει της επανέναρξης της αγωνιστικής δράσης, ωστόσο έχει προκύψει ακόμα ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με τον Λάζαρο Ρότα.
Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ επέστρεψε με ένα πρόβλημα από τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στη Δανία όπου φέρεται να γύρισε το πόδι του προς το τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας βγάλει το παπούτσι του.
Μένει πλέον να φανεί αν το πρόβλημα αυτό βάζει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει ανησυχία και με την περίπτωσή του, περιμένοντας να τσεκάρουν την κατάστασή του.
Θυμίζουμε πως ο Μάρκο Νίκολιτς δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ρέλβας και τους τραυματίες Περέιρα και Ζίνι, με τον Σέρβο τεχνικό να αντιμετωπίζει αρκετούς «πονοκεφάλους» αναμένοντας την επιστροφή όλων των διεθνών μέσα στις επόμενες μέρες.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.