Θέμα στην Equipe έγινε η σύρραξη στο φιλικό παιχνίδι της Λάτσιο με τον Ατρόμητο στην Ιταλία.
Το γαλλικό μέσο ανέβασε και βίντεο από τα επεισόδια στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα ότι πρωταγωνιστής ήταν και ο Ματέο Γκουεντούζι.
Θυμίζουμε ότι στην διάρκεια ένα πάτημα του Γκεντουζί στον -πεσμένο στο έδαφος- Ουεντραόγκο οδήγησε σε σύρραξη στο 29' και στον «κιτρινισμό» τους από τον διαιτητή.
Στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι προπονητές, Σάρι και Βόκολος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά λίγο αργότερα, στο 31', ο Μανσούρ μάρκαρε σκληρά τον Καστεγιάνος και έγινε η έκρηξη.
Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν στα χέρια ο διαιτητής τους απέβαλε και οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για να ηρεμήσουν αλλά έπεσε ξύλο και στη φυσούνα.
Το ματς συνεχίστηκε με την Λάτσιο να κερδίζει 2-0 τον Ατρόμητο.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.