Ντεμπούτο για Κωστούλα και Τζίμα στη Μπράιτον, έπαιξαν στο πρωτάθλημα με την U21
Την πρώτη τους εμφάνιση με την U21 της Μπράιτον πραγματοποίησαν οι Στέφανος Τζίμας και Μπάμπης Κωστούλας, καθώς αμφότεροι πέρασαν ως αλλαγή στην αναμέτρηση της ομάδας τους με την Γουέστ Μπρομ
Ώρα Στέφανου Τζίμα και Μπάμπη Κωστούλα στην Μπράιτον. Οι δύο Έλληνες την Γλάρων μπήκαν ως αλλαγή στο πρωτάθλημα U21, στην αναμέτρηση της Μπράιτον με την Γουέστ Μπρομ.
Ο Στέφανος μπήκε στο 61ο λεπτό και ο Μπάμπης στο 62ο και αγωνίστηκαν στο τελευταίο ημίωρο του ματς, στο οποίο η Μπράιτον πήρε τη νίκη με 4-0.
Θυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα της ομάδας στην Premier League, Τζίμας και Κωστούλας δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή κόντρα στην Φούλαμ.
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.