Παναθηναϊκός: Ακυρώθηκαν οι τελευταίοι αγώνες του «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην Αυστραλία, ανοίγει ο δρόμος για το Super Cup
Όπως έκανε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωσή του το NBL ακυρώθηκαν τα παιχνίδια της Δευτέρας 22 Σεπτεμβρίου, Παρτίζαν - Αντελαΐντ και Παναθηναϊκός - Σίντνεϊ
Το φετινό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει μία ξεχωριστή ιστορική αξία καθώς για πρώτη φορά θα διεξαχθεί εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στη μακρινή Αυστραλία, εκεί όπου ζουν πολλοί Έλληνες της διασποράς.
Παρά τον αρχικό σχεδιασμό ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση του πρωταθλήματος της Αυστραλίας (NBL), οι τελευταίες αναμετρήσεις του τουρνουά δεν θα πραγματοποιηθούν.
Πιο συγκεκριμένα, τα παιχνίδια που ήταν προγραμματισμένα για τη Δευτέρα (22/9), δηλαδή οι αγώνες Παρτίζαν - Αντελαΐντ αλλά και Παναθηναϊκός - Σίντνεϊ.
Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό για την αλλαγή στο πρόγραμμα, θεωρείται λογικό ότι η αποστολή των «πρασίνων» θα επιστρέψει νωρίτερα από την προβλεπόμενη ημερομηνία (24/9) στην Αθήνα.
Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο «ανοίγει» ο δρόμος για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο φετινό Super Cup (26-27/9) στη Ρόδο. Άλλωστε το ενδεχόμενο απουσίας του «τριφυλλιού» από την διοργάνωση που παραδοσιακά ανοίγει την αυλαία της σεζόν δεν έχει ποτέ επικοινωνηθεί επίσημα και γραπτώς, ούτε στον Τύπο αλλά ούτε και στην διοργανώτρια αρχή.
Την παραμονή του Super Cup είναι επίσης προγραμματισμένη η media day της Euroleague, οπότε αυτό είναι ένα πρόβλημα αλλά θεωρητικά θα μπορούσε να υπάρξει συνεννόηση και να πραγματοποιηθεί λίγο νωρίτερα, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί περαιτέρω η ομάδα και να βρεθεί κανονικά στη Ρόδο.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.