Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει από κοντά τον φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με το Μαυροβούνιο.
Ο σταρ του NBA δεν έχει αγωνιστεί ακόμη σε φιλικό παιχνίδι της Ελλάδας αφού η ΕΟΚ με τους Μιλγουόκι Μπακς δεν έχουν τελειώσει το θέμα της ασφάλειάς του.
Πάντως ξεκίνησε να προπονείται από την Τετάρτη με την ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι διαθέσιμος στα παιχνίδια του τουρνουά Ακρόπολις την επόμενη εβδομάδα.
Ο Γιάννης συνόδεψε την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, κάθισε στον πάγκο, και αποθεώθηκε από τον κόσμο στο "Παλατάκι" ο οποίος θα ήθελε να τον δει να παίζει.
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.