Η ΑΕΚ συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Conference League, έχοντας αφήσει πίσω της το εμπόδιο της Χάποελ Μπερ Σεβά. Επόμενος αντίπαλος για την Ένωση είναι ο Άρης Λεμεσού, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στην Κύπρο στο «Αλφαμέγα». Η σέντρα θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 2 HD. Περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό της προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθειά της για θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς που θα ακολουθήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 14 Αυγούστου.
Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ κάνει την πρεμιέρα του στο Europa League, αντιμετωπίζοντας στην Τούμπα τη Βόλφσμπεργκερ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στοχεύει στο να χτίσει βάσεις πρόκρισης πριν τη ρεβάνς στην Αυστρία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30 και μεταδίδεται ζωντανά από το OPEN.
Τέλος, ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, όπου υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (21:00, Cosmote Sport 1HD) στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Μετά τον αποκλεισμό από τη Ρέιντζερς στο Champions League, οι Πράσινοι καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.