Ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα από τους οπαδούς της ΑΕΚ πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Χαποέλ Μπερ Σεβά για τα προκριματικά του Conference Keague, που διεξάγεται στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας (λόγω του πολέμου οι Ισραηλινοί αγωνίζονται σε ουδέτερες έδρες).
Πριν την σέντρα του αγώνα οι φίλοι της Ένωσης άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ.
Το «Free Palestine» ακούστηκε αρκετές φορές πριν Ισραηλινοί προλάβουν να βάλουν στη διαπασών τη μουσική από τα μεγάφωνα του γηπέδου για να καλύψουν τα κιτρινόμαυρα συνθήματα, αν και οι οπαδοί της Ένωσης τα έλεγαν σε κάθε ευκαιρία.
Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χθες η UEFA ανακοίνωσε ότι στο επόμενο εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς της Ένωσης θα είναι κλειστές οι θύρες 19-25 λόγω των παλαιστινιακών σημαιών που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί της ΑΕΚ στο πρώτο ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.